BEZIENSWAARDIGHEDEN

VISIT ROESELARE

Roeselare ligt in het hart van West-Vlaanderen. Meer, het is - letterlijk en figuurlijk - het kloppende hart van onze provincie. Er valt heel wat te beleven maar is ook de ideale uitvalsbasis voor uitstappen in de hele provincie. Visit Roeselare is een website met een overzicht van de toeristische-recreatieve mogelijkheden.

begraafplaats
IN DE KIJKER

#VANRSL

img-18.png

Zomerspeelplaats

Tijdens het buitenspeelseizoen beleef je gratis fun en plezier op de zomerspeelplaats. Het stationsplein wordt een fijne ontmoetingsplaats voor jong en oud.

img-23.png

Eten en drinken

Honger? Dorst? Zin in een ijsje? Geniet van het beste wat Roeselare te bieden heeft op gastronomisch vlak. Kortom de lekkerste adressen van onze stad.

kajak icon

KAJAK/WATERPOLO

Zoek je een sportieve activiteit met een grote dosis amusement? Dan kan je terecht op het kanaal Roeselare-Leie voor een initiatie kajak, kano of kajakpolo.

img-21.png

Voor de kleinsten is er een spectaculaire peuter- en kleuterzone, voor de durfal is er een spectaculaire recreatiezone met golfslagbad en duo-glijbaan.

BUS

Busrondrit

Bezoek Roeselare met de bus en kies voor een begeleide rondrit met een gediplomeerde gids. Maak kennis met Roeselare haar mooiste plekjes en het boeiend verleden van de stad.

img-19.png

Ziekenhuis AZ Delta

Dringend medische verzorging nodig? Het gloednieuwe AZ Delta campus in Rumbeke wil toonaangevend zijn in kwaliteitsvolle zorg.

Aardappelhoekstraat 129,
8800 Roeselare

JEUGDVERBLIJF

Neem telefonisch contact op met

KATLEEN EN KRISTOF

0476/25 77 48

E-mail: info@hetrokken.be