WEEKEND PREPS VOOR ROKKEN A OF B

Jullie willen bij ons op weekend komen?

Fantastisch!

Eerst en vooral bedankt dat jullie bij ons op weekend willen komen! Wij kijken enorm uit naar jullie komst en we hopen dat jullie hier een onvergetelijke tijd zullen beleven. Wij wensen jullie een bijzonder fijn verblijf toe!

Blijf de BASIS corona-maatregelen zo goed mogelijk volgen: draag verplicht een mondmasker bij aankomst, hou 1,5m afstand (indien dit niet lukt, gebruik jullie mondmasker) en reinig en ontsmet veelvuldig jullie handen.

Jullie zitten waarschijnlijk met een hoop vragen omtrent onze accomodatie en werking. Met deze webpagina willen we je op weg helpen om het weekend grondig voor te bereiden; gaande van wat je vooraf moet weten en beslissen, over het noodzakelijk papierwerk, tot de rechte lijn naar het verblijf. Contacteer ons gerust indien je nog vragen hebt.

 • Inchecken kan van 17u tot 18u. Breng de eigenaar op de hoogte indien de groep op een ander tijdstip dan aangegeven aankomt.
 • Je strijkt neer op vreemd grondgebied. Gedraag je dus als een fijne gast op bezoek, met respect voor de omgeving, de eigenaar en de buren. Nachtspel is toegelaten maar breng de buren op de hoogte zodat zij niet onnodig ongerust worden.
 • Wil je een gezellige BBQ inplannen? Geen probleem maar spreek vooraf af met de eigenaar. De eigenaar toont ook de plaats waar de BBQ gehouden kan worden.
 • Maak gebruik van onze grote speelweide om te ravotten, voor groepsspelen of vrij spel.
 • Breng de eigenaar op de hoogte van jullie activiteiten. De eigenaar durft de kampgangers bij een leuke kampactiviteit te belonen met een lekkere verrassing.
 • Er kunnen tenten geplaatst worden op de tentenweide (binnen de max. capaciteit van 70 personen).
 • Er is mogelijkheid om fietsen te stallen.
 • Vanaf het station van Roeselare is het ongeveer 40 à 45 minuten wandelen naar het Rokken.
 • Het dichtsbijzijnde pretpark is Bellewaerde en met de trein brengt je in 40 minuten naar de kust.
 • Check onze website voor bezienswaardigheden en mooie plekjes in en rondom Roeselare. Je kan hier heerlijk fietsen en wandelen
 • Neem de checklist hieronder grondig door. Sommige documenten moet je verplicht aan de eigenaar ondertekend terug bezorgen.

Checklist

Onderteken het Kampcharter

Jullie ondertekenen vlak voor het weekendverblijf een Kampcharter bomvol goede afspraken.

verplicht

Bezorg ons een deelnemerslijst

Aan het begin van het weekend leveren jullie de deelnemerslijst digitaal in.

verplicht

Vergeet de waarborg niet

Voor weekendverblijven wordt een waarborg van 350 euro betaald bij aankomst aan de huisverantwoordelijke.

verplicht

Neem het huishoudelijk reglement door

Goede afspraken maken goede vrienden. Neem daarom het huishoudelijk reglement zeker door.

verplicht

Wat is er allemaal beschikbaar?

Alles is opgenomen in een materialenlijst. Het kan handig zijn om weten dat er bijvoorbeeld geen microgolf, friteuse, koffiezet of perculator aanwezig is.

handig

Bekijk het slimme opkuisplan

Heb respect voor het materiaal, de accommodatie, anderen en de natuur. Laat alles netjes en ordelijk achter. Het slimme opkuisplan kan een hulp zijn.

handig

Handelaars, interessante plekjes en leuke cafeetjes in de buurt ...

Waar is de dichtstbijzijnde supermarkt, bakker of slager? Welke dokter kan ik bellen als er iemand ziek is of waar kan ik een apotheek vinden in de buurt?

handig

Aardappelhoekstraat 129,
8800 Roeselare

JEUGDVERBLIJF

Neem telefonisch contact op met

KATLEEN EN KRISTOF

0476/25 77 48

E-mail: info@hetrokken.be